CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 07

CEWE VÆGBILLEDER CEWE VÆGBILLEDER

Fotoplakater og vægbilleder

Få dine bedste øjeblikke op på væggen!

Til produktoversigt

Store øjeblikke som vægbillede

Vælg mellem mange forskellige formater og spændende materialer

Giv dine vægge et moderne tvist

Særlige øjeblikke fortjener ekstra opmærksomhed. Brug dem på et personligt vægbillede

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Overblik over vores vægophæng

Få dine billeder sikkert og stabilt op på væggen med vores ophængningssystemer
vægophæng dco skruesystem Vægophæng Dco skruesystem Skruesystem

Dit foto bliver fastgjort fra forsiden med fire synlige skruer. Afstanden til væggen er ca. 20 millimeter.

vægophæng dco klemsystem Vægophæng Dco klemsysten Kantbeslag

Dit foto bliver fastgjort ved hjælp af beslag på kanten af vægbilledet, så du ikke skal bore. Du vælger selv, hvor beslagene skal sidde. Motivet forbliver uberørt.

Vægophæng Dco skinnesystem Vægophæng Dco skinnesystem Aluminiumsskinner

Imponerende svæveeffekt: Med ca. ti millimeter til væggen får skinnesystemet på bagsiden af vægbilledet det til at se ud, som om dit foto svæver – ligesom på et galleri!

Hvor vil du lave dit vægbillede?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Design online

 • Meget stort produktudvalg
 • Vælg mellem masser af designs og layouts
 • Arbejd på dit vægbillede fra forskellige enheder

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Bestil nemt og hurtigt
 • Design dit vægbillede når og hvor du vil

CEWE Fotoprogram

 • Alle funktioner og designmuligheder
 • Ideel til store formater, collager og rammer
 • Downloades gratis til Windows, Linux og Mac

føtex plakater og væglærreder

Vil du have lavet dit eget billede som plakat eller fotolærred hos føtex? Så kan du bestille det her på siden. Føtex fotolærreder og plakater er fra CEWE, som er prisvindende for kvalitet. Så det er din mulighed for at få personlig vægkunst i højeste kvalitet.

Føtex vægbilleder giver dig en masse valgmuligheder inden for materialer, du kan få trykt dit yndlingsbillede på. Hver har sine fordele og unikke stil, og det kommer i sidste ende an på din personlige smag og indretning i hjemmet.

Hos føtex kan du i samarbejde med CEWE vælge imellem:

 • Føtex plakater
 • Føtex fotolærreder
 • Træ
 • Hård skumplade
 • Akrylglas
 • Alu-plade

Føtex plakater fra CEWE

Vælger du plakater med dit eget billede her hos føtex, opnår du et stilfuldt udtryk. Det er et enkelt materiale, som passer ind i både stue, værelser og kontor. Du kan sætte dit eget touch på en plakat ved at vælge en flot ramme, som passer til stilen i det rum, hvor den skal hænge.

Du kan også finde billedrammer til din plakat her hos føtex. Selvom plakater er stilrene, får du stadig et meget personligt udtryk, fordi det er dit eget motiv, du har valgt til plakaten. Det kan fx være et feriebillede eller et flot naturfoto.

Føtex’ store billeder på lærred

Vælger du føtex fotolærred som materiale til dit billede, får du også CEWEs høje kvalitet. Samtidig får du vægudsmykning, som aldrig giver dig refleksioner af lyset, når eksempelvis eftermiddagssolen står lavt ind i stuen. Så du kan få fuld glæde af at få dit billede op på et stort lærred, hvor det altid vil fremstå knivskarpt.

Et billede på lærred kan give et varmere og mere personligt udtryk, og kan være godt til dig, som rigtig vil skabe hygge. Hvis du vil have familiebilledet op som et stort billede på lærred, er dette det oplagte valg. Føtex fotolærred fra CEWE er også godt til portrætter af børnene. Du kan også sagtens bruge det til naturbilleder og alle andre motiver ligesom de øvrige materialer.

Føtex vægudsmykning til kontoret

Leder du efter vægudsmykning til kontorindretning, er aluplader og akrylglas her hos føtex gode valg. Vælg nogle billeder med betydning for firmaet og få dem trykt i højkvalitet hos CEWE. Det blanke og stilfulde udtryk passer ideelt til store kontorrum, gange og foyerer.

Eller overvej at vælge billeder på hård skumplade i mindre størrelser til de enkelte kontorer. Her kan medarbejderne på hvert kontor selv vælge motiverne, så de er med til at skabe en rar og personlig atmosfære i hverdagen.

Collage billeder eller plakattryk -hvad er du til?

Nogle er til stilrene vægbilleder, som for eksempel plakattryk i sort-hvid eller med et andet stringent design, andre kan ikke få nok af farver og spændende kompositioner i billedet, som for eksempel collage billeder. Hvad er du til? Se på dit hjem med nye øjne. hvad ville passe ind i indretningen?

Hvis du har masser af vægplads, er et par store plakattryk rigtig flot. Er der ikke så meget plads, eller skal den deles med andre vægdekorationer, er det måske en ide at vælge nogle, der er knap så store eller måske et par collage billeder, hvor du sætter flere billeder sammen i ét.

Køb vægbilleder i føtex – mange forskellige typer

Køb dine vægbilleder i føtex, når du gerne vil have flotte billeder op, der er noget ud over det sædvanlige. Idet du laver dine vægbilleder eller føtex fotolærreder med dit eget motiv og i dit eget design, får du lækker udsmykning til væggene, der ikke ses andre steder.

Og vidste du, at du også kan få trykt dine føtex vægbilleder på anderledes materialer, såsom træ og metal? Det giver et flot spil til dine motiver, og dine vægbilleder bliver mere rå, elegante eller unikke alt efter, hvilket materiale du vælger, nøjagtig som det er tilfældet med et fotolærred fra føtex.

Lav dine føtex vægbilleder på forskellige måder

Når du køber vægbilleder i føtex, kan du vælge at gøre det på 3 måder: Online, i vores gratis designsoftware eller i vores app. Vi anbefaler som regel, at du henter vores software, som har et stort udvalg af baggrunde, cliparts og mange, mange andre designmuligheder.

Bestiller du online, er der også et godt udvalg af design og tilpasningsmuligheder, og app’en kan du bruge, hvis du er på farten, og du bruger billeder direkte fra din telefon.