SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7807 **Undtagen helligdage
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Fotogaver

Se vores mange fotogaver

Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

Tekstiler

TEKSTILER

Topkvalitet og superflot tryk!

Med vores professionelle designeditor kan du designe din fotogave helt personligt efter dine egne ønsker og kombinere med designskabeloner. Der er ingen grænser!

fra 49,00 kr*
Krus

KRUS

En flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden:

Du kan udsmykke krus, flasker, drikkedunke o.lign. med dit favoritbillede i flot design - også ekstra stort i panoramaformat.

fra 73,00 kr*
Snekugle og snekugle med hjerter

DEKORATION

Dekorative gaver med stemningsfulde effekter. Disse personlige fotogaver giver rummets indretning det sidste touch.

fra 64,00 kr*
Spil og tøjdyr

SPIL OG TØJDYR

Den perfekte gave - ikke blot til børnene!

Brug dine flotteste billeder til at skabe spil eller legetøj af helt særlig art. Oplev dine billeder stykke for stykke som puslespil eller kortspil, og forær krammelbløde stofdyr som gave.

fra 60,00 kr*
Skriveartikler

SKRIVEARTIKLER

Vær kreativ med vores skriveartikler!

Design nemt og hurtigt personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat. Tilføj ganske enkelt dine skønneste billeder. Præsenter dig selv professionelt med visitkort, du selv har designet.

fra 60,00 kr*
Art prints

Art prints

Fra foto strimmel til trendy retro-look. Dine yndlingsbilleder som små kunstværker

Madkasse og Penalhus

SKOLE

Så er det sjovt at gå i skole!

Pausesnak fra madkassen med smilefaktor eller penalhus med hjælp til at holde orden. Fotogaver, der vækker begejstring.

fra 24,00 kr*
Kontor

KONTOR

Fotogaver, der skaber god stemning i kontoret. Også meget velegnet til at forsøde arbejdsdagen for din partner!

fra 69,00 kr*
GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.

 Bestil 3
fotogaver -
få 10% rabat

Brug værdikoden:

3GAVE10

Bestil 4
fotogaver -
få 15% rabat

Brug værdikoden:

4GAVE15

Bestil 5
fotogaver -
få 20% rabat

Brug værdikoden:

5GAVE20

Føtex fotogaver – mange muligheder og hurtig levering

Når det kommer til gaver fra føtex, er der næsten ikke det, du ikke kan få! Føtex gaver er, i samarbejde med CEWE, personlige gaver, der er lavet med kærlighed og omtanke for den, der skal modtage dem. Prøv dig bare frem og se, hvilke reaktioner et krus med tryk, et forklæde med tryk og andre føtex fotogaver til hende eller ham, du holder af, vil frembringe.

Gaver fra føtex som mors dags gaveidéer

Det er altid dejligt at få en personlig gave, særligt til mors dag er det et hit. Gaver til hende, der har betydet så meget i dit liv skal vælges med omhu. Udover de søde ting til køkkenet som et krus med tryk af børnebørnene eller et forklæde med tryk af hende selv og et ”Kiss the cook”, er der et væld af gaveidéer til mors dag: Du kan for eksempel lave en føtex fotokalender, en hjemmelavet fotobog med billeder af familien og oplevelser, I har haft sammen eller noget helt femte. Der er masser af muligheder for personlige gaver til hende, som du selv kan lave og få billeder af familien trykt på.

Gaver fra føtex til familie og venner

Der er altid en lejlighed til at vise, hvor meget du påskønner din familie, din elskede eller din bedste ven eller veninde. Gaver til hende er på forunderlig vis rimelig nemme at komme på, mens gaver til mænd godt kan volde nogle kvaler. Også her er det oplagt med personlige gaver. Føtex fotogaver er personlige gaver til dem, du holder af, så der er rig mulighed for at finde gaver til alle i familien eller vennekredsen. Mangler du gaver til ham, kan du for eksempel lave en musemåtte med billede af ungerne, ølbrikker eller en fotobog som en årbog med billeder fra årets gang i familien.

Alt til bolig og indretning

Gå på opdagelse i alle de personlige fotogaver her på hjemmesiden. Du finder både personlige gaver samt alt til bolig og indretning. Står du og mangler en lille gave, for eksempel en værtindegave eller en sjov gave, kan du finde den her. Du kan for eksempel lave puder med billeder, vægur med billede og foto-dækkeservietter. Der er mange muligheder for at gøre hjemmet personligt med billeder.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.