SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7807
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Læs mere om Klik og Hent
CEWE App
CEWE FOTOBOG AppCEWE FOTOBOG App

CEWE FOTOVERDEN

Design fotoprodukter på din smartphone eller tablet – det er både nemt og sjovt!

 • CEWE FOTOBOG
 • CEWE KALENDER
 • Postkort
 • Billeder
 • Covers til mobil og tablet
 • Gratis til iOS og Android

Design fotoideer på din mobil med CEWE FOTOVERDEN appen

 • Nyd din uafhængighed: Design fotoprodukter fra CEWE på din smartphone eller tablet. Hvor som helst og når som helst!
 • Uanset om du er undervejs, ligger hjemme på sofaen, er alene eller sammen med vennerne: Du kan nemt og hurtigt designe din helt personlige CEWE FOTOBOG med dine egne billeder. Du kan også lave en helt speciel CEWE KALENDER eller sende et postkort med dit eget motiv.
  CEWE tilbyder et stort udvalg af layoutskabeloner, som gør udformningen lettere. Vi giver dig selvfølgelig også plads til at være kreativ.
 • Ved at dreje, skubbe og ændre størrelsesforholdene kan du tilpasse dine billeder på siderne i din CEWE FOTOBOG helt efter din smag. Du kan bestille din helt personlige CEWE FOTOBOG, CEWE KALENDER og flere fotoprodukter direkte på din smartphone eller tablet. Derudover kan du også bestille fotokopier nemt og hurtigt med CEWE FOTOVERDEN appen samt sende hjemmelavede postkort til familie og venner over alt i verden – mobilt og direkte.

Test og anmeldelser

Vores testvindere – en verificering af vores mål

Produkt

Resultat

Presse

Dato

CEWE FOTOVERDEN App

”Næste gang jeg selv skal have lavet print materiale, enten i form af 10×15, fotobøger, kalendre eller alt det som Cewe nu ellers kan byde på, så er der ingen tvivl om, at ordren går direkte til Cewe!”
Flot gået Cewe. I har formået at lave et produkt som den helt almindelige forbruger kan komme igang med og rent faktisk gennemføre en ordre i, uden at give op på halvvejen!

Læs anmeldelsen her!


200mm.dk

02/2014

 

CEWE FOTOVERDEN App

CEWE FOTOVERDEN appen er knap nok kommet ind i det nye år og bliver endnu en gang testvinder!
Connect resumerer: "med det største udvalg af formater, indbindinger (hæfte, softcover og hardcover) og frem for alt designmuligheder imponerer CEWE FOTOBOG.”

 

CONNECT

01/2014

 

CEWE FOTOVERDEN App

I testen i Android apps magasinet vinder CEWE FOTOVERDEN appen endnu en pris.
Redaktionens resultat: "CEWE FOTOBOG er uden tvivl den bedste kandidat i vores sammenligningstest. Sådan skal en fotobog app være!"

 

Android Apps Magazin

Okt/Nov
2013

 

CEWE FOTOVERDEN App

Digital Photo har testet fem apps, hvor man nemt kan designe sin fotobog på iPaden, når man er undervejs. CEWE FOTOBOG appen har klaret sig bedst i denne test.

 

Digital Photo

08/2013

 

CEWE FOTOVERDEN App

I udgaven 04/2013 af CHIP FOTO VIDEO vinder CEWE FOTOBOG igen.
Testpersonerne er enige: "Den flot designede CEWE FOTOVERDEN app overbeviser med dens store udvalg af produkter og gennemgående designfrihed under cover, papirtyper og indbindinger. [...]"

 

CHIP
FOTO VIDEO

04/2013

Med vores nye App kan du designe flotte fotoprodukter via din mobil eller tablet

Udnyt inspirationen når den er der. Med appen kan du bruge din smartphone, iPad eller Android tablet til at designe fotoprodukter fra CEWE. Så har du altid mulighed for at omsætte dine gode idéer visuelt når de er der.

Undervejs, hjemme fra sofaen, alene eller sammen med vennerne. CEWE giver dig mulighed for let og hurtigt at få det bedste ud af dine billeder. Du kan f.eks. tilføje billeder med tekst til din CEWE FOTOBOG.

CEWE har et stort udbud af flotte layout muligheder, hvor du har mulighed for at slå kreativiteten løs og prøve dig frem.

Ved at dreje, skubbe og ændre i størrelsen på siderne i din CEWE FOTOBOG kan du lave et individuelt design der passer helt til dit behov.

Du har mulighed for at bestille din CEWE FOTOBOG og andre produkter direkte over den anvendte mobile enhed. Hvis du anvender en tablet har du fire formater og Smartphone-brugere to formater til rådighed til CEWE FOTOBOG. Med CEWE FOTOVERDEN appen har du også mulighed for at designe fotos og kort.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.