SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7807 **Undtagen helligdage
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Mobilcovers
Se vores store produktsortiment

Mobilcovers

Et helt nyt univers med covers til mere end 200 smartphones

Hard Cover

HARD COVER

Robust cover, der giver god beskyttelse til et utal af smartphone-modeller (blandt andet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
214,00 kr*
SILIKONE COVER

SILIKONE COVER

Fleksibelt cover med lang holdbarhed. Silikonen garanterer desuden at din telefon ligger endnu mere sikkert i hånden. Fås til mere end 200 smartphone-modeller.
214,00 kr*
Silikone slim cover

SILIKONE SLIM COVER

Personligt look, minimalistisk design, perfekt beskyttelse: vores silikone slim cover!
214,00 kr*
Smartphone luksus cover

SMARTPHONE LUKSUS COVER

Vores luksus smartphone cover beskytter din smartphone på en unik og stilfuld måde. Coveret er lavet, så det passer til flere smartphone-størrelser samtidig med, at kunststoffet sikrer, at din smartphone bliver holdt på plads i coveret.
fra 194,00 kr*
Lædercover

LÆDERCOVER

Beskyttende og enestående med fin struktur. Design dit individuelle smartphonecover, der består af læderfibre og fint uld, med et af dine yndlingsbilleder.
214,00 kr*
Træ slim cover

TRÆ SLIM COVER

Naturligt look til din smartphone! Dette særligt lette og robuste cover af træ beskytter din smartphone. Det er både praktisk og elegant på samme tid.
344,00 kr*
Tough cover

TOUGH COVER

Kombinerer det bedste fra vores luksuscover og silikonecover. Coveret giver optimal beskyttelse mod stød og ridser. Fås til udvalgte smartphone-modeller
284,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheder og sikker beskyttelse til din smartphone!
264,00 kr*
Sideflip etui

SIDEFLIP ETUI

Få lavet et sideflip etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
314,00 kr*

 Bestil 2 stk.
mobilcovers
få 10% rabat

Brug værdikoden:

2TLF10

Bestil 3 stk.
mobilcovers
få 15% rabat

Brug værdikoden:

3TLF15

Bestil 4 stk.
mobilcovers
få 20% rabat

Brug værdikoden:

4TLF20

Føtex mobilcover med foto

Føtex mobilcovers med dit eget foto på er din mulighed for at få et cover, ingen andre har! Så er du på udkig efter et lækket iPhone cover eller et cover til din mobil af andet mærke – ja så er du landet det rigtige sted. I samarbejde med CEWE tilbyder føtex covers af super kvalitet og med dit eget billede trykt på. Samtidig er det også en rigtig god ide, hvis du er ude efter en personlig gave fra føtex til din kæreste, søster, veninde eller måske til din mor med et billede af barnebarnet. Når du selv laver cover med foto, får du et billede på, du har valgt og som du godt kan lide. Det giver mere glæde til dig, med et glimt af det søde pletskud flere gange om dagen, og glæde til den, du forærer coveret til, hvis det er til en gave. Og en personlig fotogave vækker altid glæde. Desuden kan du også altid hurtigt genkende din telefon, hvis den ligger med coveret opad.

Cover til iPhone 6, 7, 8 eller X

Lav iPhone cover og cover til alle de andre mærker og pas godt på din telefon. Uanset om du har en ny eller en ældre model af en iPhone, Samsung, Huawei eller for eksempel en Google smartphone, kan du lave covers til mobilen i føtex, som passer dertil. Føtex mobilcovers med billede kan nemlig bestilles til såvel iPhone som til iPhone X og alt derimellem.

Føtex elektronik og mobilcovers

De fleste føtex-butikker har en stor elektronikafdeling, hvor du nok er vant til at finde mobiltelefoner, fjernsyn og meget andet elektronisk udstyr. Men måske er det nyt for dig, at du kan supplere mobiltelefonerne med noget personligt og hyggeligt. Køber du dit mobilcover i føtex, kan du sætte et billede på af for eksempel dig og vennerne, eller et andet sjovt og festligt øjeblik, du gerne vil mindes. Covers til mobil er også den perfekte gave til den, der aldrig ønsker dig noget! Alle har jo en mobil, så der er ingen undskyldning for ikke at bruge gaven!

Mobilcover tilbud fra Føtex

Kunne du tænke dig at købe dit mobilcover på tilbud i føtex? Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev fra føtex fotoservice, er du også sikker på at modtage rabatkoder, når de bliver sendt ud. Så kan du være heldig at få et lav selv cover med foto til nedsat pris. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.