CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 07

Mobilcovers

Beskyt din smartphone med et cover, du har designet med dit eget billede!

Til produktoversigt

Et cover med dit eget billede

Vælg dit yndlingscover

Stilistiske mobilcovers med rem med et billede af dem du har kær

Find coveret, der passer til din model

Vælg din mobilproducent!

Praktisk og smart! Mobilcovers i mange materialer

Læs mere om forskellene på de forskellige typer af covers.

Mobilcovers

Føtex mobilcover med foto

Føtex mobilcovers med dit eget foto på er din mulighed for at få et cover, ingen andre har! Så er du på udkig efter et lækket iPhone cover eller et cover til din mobil af andet mærke – ja så er du landet det rigtige sted. I samarbejde med CEWE tilbyder føtex covers af super kvalitet og med dit eget billede trykt på.

Samtidig er det også en rigtig god ide, hvis du er ude efter en personlig gave fra føtex til din kæreste, søster, veninde eller måske til din mor med et billede af barnebarnet.

Når du selv laver cover med foto, får du et billede på, du har valgt og som du godt kan lide. Det giver mere glæde til dig, med et glimt af det søde pletskud flere gange om dagen, og glæde til den, du forærer coveret til, hvis det er til en gave. Og en personlig fotogave vækker altid glæde.

Desuden kan du også altid hurtigt genkende din telefon, hvis den ligger med coveret opad.

Cover til iPhone 6, 7, 8 eller X

Lav iPhone cover og cover til alle de andre mærker og pas godt på din telefon. Uanset om du har en ny eller en ældre model af en iPhone, Samsung, Huawei eller for eksempel en Google smartphone, kan du lave covers til mobilen i føtex, som passer dertil. Føtex mobilcovers med billede kan nemlig bestilles til såvel iPhone som til iPhone X og alt derimellem.

Føtex elektronik og mobilcovers

De fleste føtex-butikker har en stor elektronikafdeling, hvor du nok er vant til at finde mobiltelefoner, fjernsyn og meget andet elektronisk udstyr.

Men måske er det nyt for dig, at du kan supplere mobiltelefonerne med noget personligt og hyggeligt. Køber du dit mobilcover i føtex, kan du sætte et billede på af for eksempel dig og vennerne, eller et andet sjovt og festligt øjeblik, du gerne vil mindes.

Covers til mobil er også den perfekte gave til den, der aldrig ønsker dig noget! Alle har jo en mobil, så der er ingen undskyldning for ikke at bruge gaven!

Mobilcover tilbud fra Føtex

Kunne du tænke dig at købe dit mobilcover på tilbud i føtex? Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev fra føtex fotoservice, er du også sikker på at modtage rabatkoder, når de bliver sendt ud. Så kan du være heldig at få et lav selv cover med foto til nedsat pris. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.