CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 07

Et helt års glæde i billeder!

Brug dine billeder fra året der gik i en fotokalender til 2024

Til produktoversigt

Vores fotokalendere

Sammensæt en helt unik kalender med dine egne billeder - enten til dig selv eller som en personlig gave

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Alt om vores papirtyper

Vælg mellem syv papirtyper i højeste kvalitet.
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk standard (100% genanvendt papir) Genanvendt og hvidt

Det hvide 100% genanvendte papir har en tykkelse på 250g/m² med en silkemat overflade. Det fremhæver dine motiver med naturlige farver og afbalancerede kontraster.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Hvor vil du bestille din fotokalender?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

  • Alle funktioner og designmuligheder
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Vælg mellem alle vores designs og tilpas evt. farver
Vi anbefaler

CEWE-app

  • Let adgang til mobilbilleder
  • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
  • Vælg mellem vores mest populære formater

Design fotokalender online

  • Find din favorit blandt alle vores kalendere
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Arbejd på din fotokalender fra forskellige enheder

føtex fotokalende

12 billeder er alt, du skal bruge til den perfekte gave – nemt og hurtigt. Forær ét års glæde i fotos.

Føtex fotokalender 2020 eller 2021

Måned efter måned med skønne fotos og et lækkert overblik over dine aftaler. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke, det er bare en føtex fotokalender. Se her hvordan du selv laver en flot og funktionel kalender med billeder, og hvordan du kan bruge den til gave.

Lav selv en kalender med billeder fra føtex

Lav en føtex fotokalender med dejlige billeder. det er en perfekte julegave til mormor, morfar, farmor og farfar! Og hvis du ikke når at få lavet kalenderen til jul, kan du heldigvis give den hvornår som helst på året. Du kan nemlig lave en billedkalender med vilkårlig startmåned.

Så hvis mormor har fødselsdag i maj, kan du bare lade kalenderen gå fra juni til maj det efterfølgende år, så er det en både personlig og aktuel gave.

Føtex foto-familiekalender

Du kan også lave en føtex fotokalender per skoleår, det er for mange også en naturlig start på et nyt år. Er I en stor familie, , kan det være en god ide med en familiekalender, hvor hvert medlem får sin egen kolonne.

En anden mulighed, eller måske snare et supplement til planlægningen, er en ugeplan på akrylglas, så I hver uge kan skrive nye aftaler og hviske dem ud igen.

Kalender med billeder er bare flottere

En kalender med en masse information på, aftaler og ”skal-ting”, kan nogle gange godt være en lille smule kedelig at se på. Det er du heldigvis ude over med en flot billedkalender.

Du kan bruge billeder, der passer til den pågældende måned, billeder i en bestemt farveskala eller i et særligt tema, for at få dekorativ kalender, du gerne vil have hængende eller stående fremme.

Lav selv en kalender

Find de bedste øjeblikke, du har fanget med kameraet og indsæt dem i det fotokalender-design, du har valgt. Fyld kalenderen med de flotteste og bedste billeder, og sæt gerne nogle ind, der passe til årstiden. Bestil og hent din føtex fotokalender i dit lokale varehus eller få den sendt hjem med posten.

Vælg mellem en årskalender, en spiralkalender og mange andre typer kalendere

Uanset om du gerne vil have en billedkalender til tasken, til væggen eller til at have stående på bordet, så finder du det, du har brug for her hos føtex fotoservice. Lav selv en kalender lige efter dit hoved, og lav en billedkalender med fotos af hele familien eller alle børnene og fra skønne stunder I har haft sammen i løbet af året.

Du kan også lave en spiralkalender med billede. Den er god at have i tasken, så du hurtigt lige kan tjekke aftaler og føre nye ind samtidig med, at du kan få et glimt af dine dejlige børne eller den eneste ene.

Årskalender – det store overblik

Med en flot årskalender på væggen et centralt sted på kontoret eller i hjemmet er du sikret det store overblik på et kort øjeblik. Årskalenderen viser dig alle årets 12 måneder på én gang og er nem og overskuelig at se på. Pynt den med dine flotteste billeder!

Spiralkalender med eget billede

En spiralkalender er den ideelle kalender at have i tasken. Du kan lynhurtigt hive den frem og skrive nye aftale i eller se, hvad du har af arrangementer i næste uge. Hvis du laver en spiralkalender med eget billede, får du smart og personlig kalender der er lige til at putte i tasken og tage med.