SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7807 **Undtagen helligdage
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Kort og invitationer
Højdepunkter fra vores sortiment
Klappkarten

Foldekort

Del dine øjeblikke med dine elskede og send lykønskninger, anmodninger eller invitationer. Vores foldekort i kvalitetsprint lader glæden for kommende begivenheder spire. Vælg ud fra talrige layoutskabeloner i stående eller liggende format og tilføj billede og tekst. Derudover tilbyder vi to forskellige papirtyper. Vælg enten standardpapir uden struktur eller luksuspapir med struktur.
fra 124,00 kr*

Foto- og postkort

Send dine fotohilsner med et personlig foto- eller postkort. Bare uploade dine fotos og tilføje en personlig besked.
fra 47,00 kr*

Bord- og menukort

Uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller familiefester, så kan vores menu- og bordkort sætte gang i festen.
fra 64,00 kr*
Lad dig inspirere

CEWE CARDS med effektlak

Perfekt design til enhver anledning

Bryllup

Bryllup

Invitation

Fødselsdag

Konfirmation

Køb kort i føtex!

Her kan du se, hvad du kan lave af forskellige typer kort i føtex. Invitationer med billeder er en af vores meget populære kort, og er du ude efter en anden slags til en anden begivenhed, kan du blandt andet lave følgende:

 • Visitkort
 • Menukort
 • Bordkort til konfirmation, barnedåb, bryllup mv.
 • Kort til bryllup, barnedåb og konfirmation.
 • Fødselsdagsinvitationer
 • Hjemmelavet julekort

Mangler vi noget? Så tag et kig på vores flotte design skabeloner og se alle de andre kort, du også kan lave med føtex fotoservice i samarbejde med CEWE.


Føtex invitationer, menukort og bordkort til når du skal holde fest

Til en stor fest hører det sig til med flotte kort, og når du laver føtex kort, kan du lave en hel serie i det samme design.

  • Start med en flot invitation. Du kan vælge mellem forskellige temaer, når du laver indbydelser, så find den, der passer til lejligheden og vælg et design, du kan lide. Der er både kort til barnedåb, bryllup og konfirmation samt fødselsdagsinvitationer og meget mere.
 • Når gæsterne er inviteret, og dagen oprinder, har du nok dækket et smukt bord til jeres middag. Her stiller du bordkort til hver en gæst, så folk ved, hvor de skal sidde. Også med bordkort kan du finde nogle, der egner sig til bordkort til konfirmationen, smukke bordkort til brylluppet og søde bordkort til barnedåben. Du kan enten designe dem selv eller vælge en passende skabelon. Sæt et billede på af festens hovedperson, eller hovedpersoner, så har du smukke og personlige bordkort.

 • Husk at det både ser flot ud og er praktisk, hvis du har lavet flotte menukort, gerne i samme stil, design eller farver som dine bordkort.

 • Måske skal du også have dine visitkort  til at stå fremme? Design dine visitkort hos føtex, så får du smukke og personlige kort med dit eget billede på og i præcis det design, du ønsker. Hvis det er en privat fest med venner og bekendte, er det nok ikke nødvendigt. Men ellers er visitkort altid gode at have, så folk kan huske dig og din virksomhed og dine kontaktoplysninger. Og hvor er det mere nærliggende at dele dem ud, end når man er til fest eller andre sociale arrangementer?

Køb dine kort i føtex uanset om du skal lave kort til bryllup, barnedåb eller konfirmation. Du kan altid få føtex kort, der passer til lejligheden og til højtider året rundt. Selv et hjemmelavet julekort med billeder på af familien.


Føtex julekort med egne billeder

I slutningen af året er det tid til at planlægge julen. Her kan du lave føtex julekort med egne billeder, så familien og vennerne kan få en hyggelig billedjulehilsen. Det er for eksempel meget populært at lave julekort med børnene på – og det er sjovt både for afsenderen og for modtageren.

Husk, at synes du, det er blevet for besværligt og dyrt med traditionel post og porto, kan du altid lægge julekortet ved gaven i stedet – eller overrække det personligt til dem, du alligevel mødes med op til jul. Julen er jo hjerternes fest – tid for sammenkomster og hygge med dem, du holder af.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.