Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 07

Julekalendere med Ferrero chokolade og billeder

Hvilken julekalender skal du - eller en, du holder af - nyde i december?

Julekalendere med 24 billeder

Julekalendere helt uden chokolade, men med masser af kærlighed

FSC®-certificeret og fair trade julekalender

En bæredygtig julekalender

Alle vores chokoladejulekalendere har nu en 100 % bionedbrydelig indvendig bakke

Chokoladejulekalender med dit foto

Hvordan skal din julekalender bestilles?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Chokoladejulekalendere med billede – køb dem her!

Kunne det ikke være rart at være i god tid med nogle af juleforberedelserne i år? Julen nærmer sig med hastige skridt, og lige om hjørnet lurer december måned med al sin travlhed og hygge, juleforberedelser, indkøb af gaver og den søde forventning…

Hos føtex fotoservice kan du lave din helt egen julekalender med dit eget billede trykt på og med lækker chokolade eller søde billeder bag lågerne. Køb en anderledes julekalender i år både til børnene, til din kæreste, dine gamle forældre eller til vennerne, kollegaerne…. Lav din helt egen julekalender med fotos, det er måske en smule utraditionelt, men meget sød og personlig. Vælg mellem forskellige varianter og størrelser.

Her er både til slikmundene, til romantikerne og til de sentimentale. Giv julekalenderen det tvist af stemning, du synes, den skal have ved selv at vælge design, type af billeder mv. Nogle af varianterne fås i forskellige størrelser og formater.

Vælg mellem disse søde, sjove og personlige julekalendere med foto

Her kan du se, hvilke type chokoladekalendere, du kan lave:

 • Fotokalender med 25 billeder: Dit eget billede på forsiden og bag lågerne. En fotooverraskelse til hver dag i nedtællingen til juleaften
 • Julekalender med Ferrero Rocher chokolader og et af dine egne billeder på forsiden. De voksne skal også have en chokoladejulekalender! Fås i 2 størrelser, så der er til både en lille og en stor slikmun
 • Og de ultimative chokoladejulekalendere til børn og barnlige sjæle: Julekalenderen med forskellige kinder ® mælkechokolader. Fås i 2 størrelser.
 • Fyld-selv-julekalender med dit eget billede på og 24 tomme rum bag lågerne. Er du god til at finde på små, sjove dimser og ting og sager? Så er det denne julekalender, du skal vælge. Alt efter hvem julekalenderen er til, kan du fylde den med små slikposer, en 20’er, klistermærker, hundekiks (til Fido, selvfølgelig) eller små smykker og mini neglelakker. Gør den endnu mere personlig med et billede, du selv har valgt, på forsiden. Måske skal det være et billede af dig og den person, julekalenderen er til?

Uanset hvilken kalender du vælger, skal du følge de samme skridt til at få den lavet. Det er ganske nemt, se blot her:

Sådan bestiller du din chokoladejulekalender med foto

Du bestemmer selv, om du vil designe og bestille din julekalender på vores hjemmeside, i vores software eller med vores app. Alle 3 bestillingsmetoder er gratis og nemme at bruge, så vælg det der passer dig bedst. Vælg den type kalender du vil have og upload det/ de billeder, der skal være på den

 • Vælg farver osv. og eventuelt tekst, hvis du synes
 • Se et preview af julekalenderen før du endeligt beslutter dig
 • Læg chokoladejulekalenderen i varekurven, færdiggør din bestilling og glæd dig til at modtage den!

En julekalender er den søde nedtælling til juleaften, som alle børn elsker. Det er en tradition, at børnene i familien får en julekalender, så de hver morgen frem til 24. december åbner en låge og lukker op til en lille overraskelse. Traditionelt set har det været chokolade, med nu er det altså også muligt at personliggøre julekalenderen med fine billeder både på forsiden af kalenderne og inden i.

Chokoladejulekalender til din virksomhed

Ønsk også kunderne glædelig jul fra din virksomhed med en fotojulekalender! Placér dit logo eller billede af virksomhedens hovedsæde på forsiden. Eller hvad med et sjovt billede af firmaets medarbejdere? Bestil for eksempel julekalenderen med de lækre Ferrero Rocher chokolader inden i, den skal nok falde i god jord. Husk på at du også kan tilføje et ’Glædelig jul’ eller en anden lille hilsen på kalenderen i vores designskabelon. Så kan du være sikker på, at dine kunder sender dig en venlig tanke mindst én gang om dagen i december!

Bestil julekalenderen online

Uanset hvem chokoladejulekalenderen er til, kan du bestille den online her hos føtex fotoservice. Dermed er du fri for at gå i forskellige supermarkeder for at finde præcis den julekalender, junior vil have i år. Du slipper for at stå i kø med en masse mennesker efter en lang dag på arbejde, hvor du bare gerne vil hjem og slappe af, og du slipper for udsolgte varer. Vi leverer en julekalender i god kvalitet, med billeder med skarpe, klare farver og fyldt med lækker kvalitetschokolade.

Køb årets julekalender online her og brug december måned på alle de andre ting man skal forberede og planlægge til den hyggeligste aften på hele året. Hvis du ofte er på farten eller bare godt kan lidt at bruge din telefon eller tablet, så kan du med fordel hente vores app. Ofte har du jo alligevel dine billeder på din telefon, så det er meget nemt og hurtigt at lave fotokalendere og andre fotoprodukter her.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul!