Kontakt kundeservice:
78 79 78 07

Gør konfirmationsfesten personlig og gennemført med fine fotoprodukter

CEWE har et stort udvalg af forskellige fotoprodukter, der er perfekte som både gaver og pynt til alle forårets konfirmationer

Skal I holde konfirmationsfest i familien i år? Så har I sikkert gang i mange planer og forberedelser. Og det er heller aldrig for tidligt at få styr på alt det praktiske omkring konfirmationen. Her får du gode tips og ideer til, hvordan du kan bruge forskellige fotoprodukter fra CEWE til at skabe en flot og sammenhængende konfirmationsfest. Du får også inspiration til den mest unikke konfirmationsgave, du kan give – en CEWE FOTOBOG fyldt med billeder fra konfirmandens liv.

Inviter gæsterne med personlige indbydelser

Ingen konfirmationsfest uden gæster! Inviter venner, familie og naboer med til festen med flotte konfirmationsinvitationer, I selv har designet. Det er muligt at få lige præcis det udtryk på invitationerne, som I ønsker – uanset om det er det traditionelle, stilfulde eller moderne look, I går efter.

Når I selv designer invitationerne, bliver de ekstra fine og personlige! Der er mange forskellige designskabeloner, I kan gøre brug af til nemt at lave indbydelserne, ligesom I også kan vælge helt selv at designe dem fra bunden. Uanset hvad får I et personligt, flot og professionelt resultat!

Brug fine bordkort til at vise gæsterne deres pladser

Bordkort er både dekorative og praktiske på konfirmationsbordet. Ligesom med konfirmationsinvitationerne kan I selv designe bordkortene, præcis som I har lyst til. Lad et eventuelt tema, en farve eller et udtryk gå igen i både invitationer og bordkort – det giver en flot rød tråd i konfirmationsfesten.

Gør bordkortene til en del af udsmykningen på bordet, og placer dem eventuelt på et vinglas eller ovenpå servietten på tallerkenen. Udover at være dekorative har bordkortene også den funktion, at de giver gæsterne et let overblik over, hvor de skal sidde. Bordkort er en uundværlig del til en flot, personlig og gennemført konfirmationsfest!

Præsenter maden med flotte menukort

Maden spiller en vigtig rolle til konfirmationsfesten, og mange gæster er sikkert nysgerrige på, hvad menuen står på. Pynt bordet med hjemmedesignede menukort, og gør det nemt for gæsterne at følge med i, hvilke retter de skal have i løbet af dagen. Sæt for eksempel nogle menukort forskellige steder på bordet, og brug dem som en del af pynten på konfirmationsbordet.

I kan også lægge et menukort ved hver enkel plads, så alle gæster har deres eget menukort. Det er muligt at få lige netop det udseende på menukortene, som I ønsker, ved at designe dem selv. Det er både nemt, enkelt og hurtigt!

Fremkald billeder af konfirmanden til personlig pynt

@michelleahrenkilde

Udover masser af pynt på bordet og flagrende flag, kan I fremkalde billeder af konfirmanden og bruge som sjov og personlig pynt til festen. Med fremkaldte billeder, retro billeder eller billedstrimler kan I lave nogle super stilfulde og flotte billeder, som I kan dekorere festlokalet med.

Hæng for eksempel billederne ned fra loftet på en snor med klips, sæt billederne på væggene med dekorationstape eller pynt lokalet med heliumballoner med snore i, hvor billederne hænger i enden af snorene. En festlig, anderledes og personlig form for pynt til konfirmationen!

En helt unik og personlig gave til konfirmanden

Med en CEWE FOTOBOG som konfirmationsgave giver du den mest personlige, varme og kærlige konfirmationsgave! Gå på opdagelse i billedarkivet, og udvælg en masse skønne billeder af konfirmanden helt tilbage fra babytiden og frem til i dag. Det kan blandt andet være billeder af konfirmandens barnedåb, fra en teaterforestilling i børnehaven, fra første skoledag eller fra sjove fødselsdage – alle sammen billeder, der fortæller noget om konfirmandens liv.

Design en unik fotobog med billederne, og pynt siderne i bogen med fine farver og dekorative cliparts. Vælg en smuk indbinding samt en flot papirtype, og dekorer for eksempel fotobogen med effektlak for et eksklusivt og elegant look. Der er et hav af designmuligheder og færdige designskabeloner, så du kan lave en flot fotobog, der passer til lige netop den konfirmand, du skal forære bogen til.

For at gøre fotobogen endnu mere personlig, kan du skrive små tekster og noter til de forskellige billeder i bogen. Det er supernemt at designe en fotobog til konfirmanden – lav den online, i det gratis og populære CEWE Fotoprogram eller prøv CEWE Fotoverden foto app. Så er du sikker på at give en unik gave, der spreder en masse smil, og som varer for evigt!

Tip: Når konfirmationsdagen er ovre, og kameraet er proppet med billeder, kan du også give konfirmanden en CEWE FOTOBOG som mindebog fyldt med billeder fra en dejlig dag. Det er både sjovt og hyggeligt at kigge i mindebogen kort tid efter konfirmationen og mange år senere.