SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7807 **Undtagen helligdage
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Billeder

Se vores mange fotoprodukter

Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesigns er in. Vores retro prints er udformet i denne stil og bliver derfor det ultimative blikfang i hjemmet.
fra 139,00 kr*
Forstørrelser på fotopapir

Forstørrelser på fotopapir

Vægdekoration med højglans fotopapir. Til de smukkeste øjeblikke i livet. Fås i 4 forskellige formater.
fra 9,99 kr*
Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

FOTOSÆT

FOTOSÆT

Til ansøgninger, et personligt album, som gave eller til tegnebogen: CEWE Fotosæt giver dig altid mulighed for at have et foto ved hånden i enhver situation.
fra 19,00 kr*
BILLEDE BAG AKRYLGLAS

BILLEDE BAG AKRYLGLAS

Opdag den specielle glans og forbløffende farvedybde med akrylglas. Dit yndlingsfoto i de klassiske formater 10 x 15 og 13 x 18 cm i en ny dimension.

fra 109,00 kr*
FOTOKLISTERMÆRKER

FOTOKLISTERMÆRKER

Miniklistermærker, som kan bruges overalt: For eksempel når du vil sende en særlig hilsen til dine nærmeste eller sætte dit billede på kortet i stedet for dit navn.

fra 29,00 kr*
MAGNETBILLEDER

MAGNETBILLEDER

De praktiske små hjælpere i hverdagen: Til fastgørelse af noter og postkort, som flot udsmykning på køleskabet eller magnettavlen - de er gode til ethvert formål.
fra 59,00 kr*
GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.

Føtex billedfremkaldning

Køb billeder online! Føtex billedfremkaldning giver dig mulighed for at få fremkaldt digitale billeder fra størrelse 9 x 18 cm og helt op til forstørrelser på 50 x 75 cm. Du kan bestille dine fotos online direkte på vores hjemmeside, eller du kan hente vores software, hvor du også kan redigere dine billeder og rette dem til.

Vær opmærksom på at det er højden på dine billeder, der afgør, hvordan de printes

Når du skal printe billeder fra iPhone eller dit kamera, er det billedernes højde, der er afgørende for, hvordan de printes. Bredden derimod afhænger af indstillingerne på dit kamera eller telefon. Er du i tvivl, kan du læse her om, hvordan dine billeder printes.

Fremkald billeder fra iPhone

Hvis du vil fremkalde dine billeder direkte fra din iPhone eller en anden smartphone, kan du downloade vores app i iTunes eller Google Play. Den hedder CEWE FOTOVERDEN, og du skal vælge føtex som partner i starten. Den er selvfølgelig gratis, så du kan bestille fotos online uanset, om du er på farten eller sidder og slapper af i sofaen.

Køb billeder online hos føtex

Sorter dine billeder hjemme i ro og mag og find dem frem, du vil have fremkaldt. Bestil dine fotos online og hent dem i din nærmeste føtex. Det lyder nemt, ikke? Det er det også - med føtex fotoservice kan du ordne det hele online og kort tid efter har du dine fotos i hånden.

Bestil fotos online

Køb billeder online hos føtex fotoservice enten på vores hjemmeside, i vores software eller i vores app. Find den mulighed der passer dig bedst og glæd dig til at få en stak billeder i hånden, du kan sætte i glas og ramme, op på køleskabet eller til at sidde og se på, når du har lyst til at genopleve de gode minder. Hvis du har mange gode billeder, kan du lave en føtex fotobog, en kalender med billeder eller en af vores mange andre flotte fotoprodukter

Print billeder fra iPhone

Vil du gerne have billederne printet fra din iPhone eller anden smartphone? Så er hurtigt og nemt at bruge vores app. Her har du direkte adgang til alle de billeder, du har taget med din telefon. En anden mulighed er at sætte din telefon til computeren og overføre dine fotos. Kig dem igennem, slet eventuelt dem, der ikke er gode, og bestil dine billeder online her hos føtex.