CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 07

CEWE FOTOBOG Kids
CEWE FOTOBOG Kids
CEWE FOTOBOG Kids

CEWE FOTOBOG Kids

Fotoglæde for dine børn

Oplev verden billede for billede: En CEWE FOTOBOG til de mindste, som træner motorikken, skærper sanserne og er sjov.

 • 22 ekstra tykke, afrundede sider
 • Spiralryg i høj kvalitet
 • Velegnet til små børn
249,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

ca. 14 x 14 cm (lukket)

Indbinding:

Kunststof-spiralryg

Papirtype:

Digitaltryk standard (ekstra tykke, afrundede sider)

Sidetal:

22 sider

Overblik over papir og omslag

Læs mere om digitaltryk standard og spiralryg!
Cewe fotobog Kids spiralryg Cewe fotobog Kids spiralryg Kunststof-spiralryg

Takket være spiralryggen i kunststof er det let at vende de ekstra tykke sider - og så træner det samtidig dit barns motoriske færdigheder.

Cewe fotobog Kids digitaltryk mat Cewe fotobog Kids digitaltryk mat Digitaltryk standard

På 22 ekstra tykke, afrundede sider i digitaltryk er det en leg for dit barn at bladre igennem billeder af familie og venner.

CEWE FOTOBOG Kids - Fotobogen til dit lille barn

Så kan det endelig lade sig gøre at lave en fotobog til de yngste i familien! Med en CEWE FOTOBOG Kids får de mindste deres egen fotobog med billeder af kendte og elskede personer, ting og situationer fra deres hverdag – billeder som du har taget! Lyder det spændende? Så læs med her om fotobogen og om, hvordan du laver den.

Babybogen der ikke er som de andre

CEWE FOTOBOG Kids adskiller sig fra alle de andre bøger til små børn ved, at det er dine egne billeder, der er trykt på siderne og din historie, der fortælles. Og mon ikke de fleste børn synes, det er både sjovt og hyggeligt at se på billeder i en rigtig bog, billeder af dem selv, af mor og far og Vaks og Lille Mis? Så i stedet for at få dine fotos fremkaldt eller lavet til vægbilleder så lav en fin børne-fotobog.

Læs og kig i bøger med dine børn

Hyggestunder med dine børn er vigtige, og der er så mange ting, de små kan lide at lave sammen med dig. At læse bøger er en af dem De fleste børn sætter pris på at sidde i sofaen med en god bog og hygge lidt med mor. Hvad børnene kan lide at læse bøger om, kommer an på, hvilken alder de har, men du kan godt være sikker på, at selv de helt små holder af at bladre i den børnevenlige CEWE FOTOBOG Kids og se de søde og sjove billeder af dem selv og fra deres liv. Og så kan den bruges fra de er helt små og til de er omkring børnehavealderen.

 • Til de helt små: Lav en babybog med portrætter af de mest betydningsfulde mennesker i babys liv: Mor og far! Og måske også bedsteforældre og søskende.
 • Til de lidt større børn: Lav en personlig fotobog til din søn eller datter med billeder fra hans hverdag. Det kan for eksempel være, når han er ude at køre en tur i barnevogn eller bag på mors cykel. Eller når man spiser skemad selv eller er i skumbad? Det kan man få lang tid til at gå med at tale om og pege på, når man er en lille gut.
 • Til de store unger: Put noget læring ind i legen: Lav en CEWE FOTOBOG Kids med billeder og lidt tekst til. De store børn er bare så videbegærlige og elsker at lære nyt, så hvorfor ikke introducere dem til bogstaverne nu? Skriv små ord og korte sætninger i fotobogen, så kan I sammen tage en snak om billederne og teksten dertil.

Sådan laver du en CEWE FOTOBOG Kids

Det eneste du skal bruge for at lave din egen, hjemmelavede børnebog er en computer og internetadgang og så selvfølgelig en god stak supergode billeder af dit afkom. Det sidste er nok ikke noget problem, tværtimod bliver det måske snarer et problem at udvælge de bedste!

 • Find de 22 pletskud, der skal have en plads i bogen og gem dem i en mappe på din pc
 • Klik på Design online her på siden og en online editor vil åbne sig for dig
 • Træk nu dine billeder ind på siderne og husk et rigtig flot et på forsiden
 • Klik på T’et ovre til venstre for at tilføje tekst. Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper og størrelser
 • Se også vores mange fine, søde og sjove cliparts, så du kan pynte lidt ekstra i bogen
 • Læg nu din fotobog i varekurven og gør din bestilling færdig.

Så nemt var det! Din CEWE FOTOBOG Kids er allerede på vej…..

Den mest børnevenlige fotobog

Alle børn holder af at se billeder, og det er bare en anderledes oplevelse at sidde med en rigtig bog end med en stak billeder. Bogens format på 14 x 14 cm gør den nem at håndtere for de mindste, og i denne størrelse er den også nem at smide i tasken eller klapvognen, så der er lidt underholdning til Junior, når I skal på tur. Og skulle mindstemanden få lyst til at smage lidt på hans fine bog, så kan den også holde til det! Den er udelukkende lavet af materialer, der er ganske harmløse at smage lidt på. Og skulle det efterlade lidt mundvand, kan bogen tørres af.

Derudover er de tykke, afrundede sider sat sammen men en blød spiralryg. Dette gør den nem at bladre i, og materialet kradser ikke de små, bløde fingre.

Skulle du få lyst ti at lave flere fotobøger? Så tag et kig på vores store udvalg af CEWE FOTOBØGER. De kan også laves direkte her på hjemmesiden, eller du kan downloade vores gratis software. Med softwaren kan du designe flotte fotokalendere, personlige fotogaver og andre flotte produkter, der alle laves med dine egne pletskud og smukke billeder. Og skulle du have problemer, har vi alletiders kundeservice, der sidder parat ved telefonerne og på mail for at hjælpe dig til det bedste fotoprodukt med dine bedste billeder.

God fornøjelse!