SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7807
Nyhedsbrev -Tilmeld her
Læs mere om Klik og Hent
Vores aktuelle status

Aktuel information fra CEWE

Hos CEWE gør vi lige nu alt for at beskytte vores medarbejdere og sikkert producere dine fotoprodukter. Vi tager alle forholdsregler og gør alt for, at det ikke kommer til at påvirke dig som kunde.Kort og godt betyder det, at:


 • Du kan få fat i vores kundeservice i de almindelige åbningstider
 • Vi producerer dine produkter i samme høje kvalitet som altid
 • Vi leverer dine produkter hurtigt og fleksibelt som sædvanlig

Vi opfordrer dig til at vælge hjemmelevering i den kommende tid.

Husk også, at du har mulighed for at vælge en alternativ leveringsadresse, når du bestiller dine fotoprodukter, så du nemt kan glæde en anden med en personlig gave.

Her på siden besvarer vi de oftest stillede spørgsmål. Har du ikke fået svar på dit spørgsmål, så kontakt vores kundeservice her.
Du kan holde dig opdateret på vores aktuelle leverings- og produktionsdato her på siden og gennem vores nyhedsbreve her.

Vigtigst af alt: Pas på dig selv og hinanden!

De bedste hilsner
Dit CEWE-team


FAQ


 • Kan jeg fortsat afgive bestilling?
  Hos CEWE har vi 13 produktionssteder fordelt i hele Europa. Det betyder, at selvom et produktionssted skulle være nødt til at lukke helt eller delvist ned, så kan de andre produktioner elektronisk overtage, producere og afsende de åbne ordrer. I alle vores produktioner arbejder vi lige nu med et strikt vagtsystem for at minimere risikoen for vores medarbejdere. Med dette og mange andre tiltag gør vi alt for at beskytte vores medarbejdere og sørge for, at du fortsat kan få dine fotoprodukter.

  Vores gratis bestillingssoftware er fortsat fuldt tilgængelig som download til PC/Mac, online via browser og som app til din smartphone. Du kan fortsat bestille alle vores produkter.


 • Kan jeg forvente længere leveringstid?
  Vi producerer og leverer som normalt. Vi anbefaler dog, at du lige nu vælger hjemmelevering.

  Se den aktuelle status hos vores distributionspartnere PostNord her og Bring her


 • Kan jeg blive smittet via fotoprodukter?
  Eksperter vurderer lige nu, at det er sikkert at modtage pakker og produkter, hvorfor vores produkter og forsendelser ikke udgør en smittefare. Du finder mere information herom hos Sundhedsstyrelsen og WHO.

 • Hvordan beskytter vi vores medarbejdere og produkter?
  Mange af vores medarbejdere har mulighed for at arbejde hjemmefra, hvilket de naturligvis gør lige nu. I vores produktion har vi udarbejdet et striks vagtsystem for at minimere risikoen for vores medarbejdere så meget som muligt. Med disse og mange andre tiltag gør vi alt for, at vores medarbejdere er beskyttede, så vi fortsat kan producere og levere dine produkter.


Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.