SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7807 **Undtagen helligdage
Nyhedsbrev -Tilmeld her

Individuel, fleksibel, moderne: Vis dine bedste fotos frem på en kreativ måde med hexxas!

Giv dine bedste billeder et usædvanligt, intenst look! Få billederne trykt på sekskantede skumplader med mat overflade. Lav ét motiv sat sammen af flere heksagoner eller kombiner forskellige heksagoner i én dekorativ vægcollage. Heksagonerne fås i størrelserne 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Med Y-stykket og magnetophænget kan du gøre dine bedste øjeblikke fleksible og til et stilfuldt kunstværk på din helt egen måde. Du kan altid udvide din vægdekoration med flere heksagoner med dine yndlingsmotiver. De er perfekte til for eksempel et portrætgalleri, landskabsbilleder og rejsefotos.

Og se bare her: collagen kan blive større for hver rejse! Indsæt nye heksagoner efter din næste rejse og udvid vægdekorationen. Bring de eksotiske himmelstrøg hjem i stuen som en smart og personlig vægdekoration.

  • Hårde skumplader som heksagoner
  • Fås i størrelserne 18 x 15,6 og 27 x 23,4 cm
  • Mange muligheder for at udvide din vægdekoration
  • Fleksibel ophæng med magneter
  • fra 139,00 kr*
hexxas

Gem dine bedste øjeblikke kreativt med hexxas

Formatoversigt

Formatoversigt

Pynt en væg med flere af dine bedste minder:
Arrangér dine billeder på en elegant og smart måde, med dine
fotos printet på plader i størrelserne 18 x 15,6 eller 27 x 23,4 cm.
Heksagon på hård skumplade

Hexagon på hård skumplade

Den hårde men lette skumplade er god kvalitet til lav pris. Materialet giver et moderne udtryk, er meget stabilt og har en lang levetid.

Nem montering: Heksagonet er nemt at hænge op: Med det Y-formede monteringsstykke får du altid den samme afstand mellem dine hexagoner, når du skal have flere hængende sammen. Med et praktisk magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner op på væggen. Du trækker blot foliet af og hænger dem op. Takket være magneten kan du altid nemt ændre din collage og udskifte dine billeder eller bytte rundt på dem.
Y-stykket - gør det let at hænge op: Med Y-stykket holder du altid den rigtige afstand mellem pladerne, når du hænger dine heksagoner op.
Magnetophæng: Let og ukompliceret - med det praktiske magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner monteret på væggen. Du tager foliet af og sætter dine heksagoner op. Magneten gør, at du altid kan ændre på din collage.

Lad dig inspirere!

En collage af heksagoner i høj kvalitet!

Dine billeder som et moderne kunstværk: Sæt dine personlige heksagoner sammen til et smart og fleksibelt kunstværk bestående af dine bedste øjeblikke. Du kan altid udvide det med flere af dine yndlingsbilleder.

Top kvalitet og fremragende service er vigtig for os.

Derfor får du dette produkt med 100% tilfredshedsgaranti.

hexxas – sekskantede vægbilleder


Du kender nok Føtex fotoservice, hvor du kan printe dine billeder og lave flotte fotobøger. Men vidste du, at du også kan lave forskellige typer vægbilleder med dine egne billeder? Det kan du, og nu tilbyder vi dig et nyt, supersmart format: Sekskantede hexxas vægbilleder!

Kan du også godt lide geometriske former til din boligindretning? Ofte er det bare desværre sådan, at hvis man gerne vil have nogle fede vægbilleder, er de enten kvadratiske eller rektangulære. Men sådan er det ikke mere, med hexxas fra CEWE får din boligstil kant!


Brug hexxas i hele boligen


Lav din helt egen komposition i billeder. Du kan for eksempel lave en billedserie, hvor du viser din seneste ferie i storbyen eller din sidste tur med tøserne

Til køkkenet kan du lave en lille serie med fotos fra din urtehave eller flotte, farvestrålende nærbilleder fra altankassen?

Uanset på hvilken måde du sætter flere sekskantede billeder sammen, så er det en god ide at have en rød tråd i sammensætningen. Det betyder, at billederne helst skal passe sammen på den ene eller den anden måde. Det kan du komme om ved på følgende måder:

• Find et overordnet tema for din fotoserie, for eksempel en fest eller en dag i solnedgangen i haven

• Familiemedlemmer, eventuelt i sort-hvide billeder

• Billederne behøver ikke nødvendigvis at høre under det samme tema, men det kunne for eksempel være billeder i de samme farvenuancer eller samme komposition


Hexagonerne trykkes på hårde skumplader, der er et meget let materiale med en lidt mat overflade. Dermed er det muligt at hænge dine sekskanter hvor som helst i boligen, også over for vinduer og ved elektrisk lys – der er ingen genskin og du kan nyde motivet fuldt ud hele dagen.


Gøre din fotodekoration endnu mere personlig


• Pynt dine hexxas med cliparts! Det er små grafiske elementer, der pynter på dit billede

• Tilføj lidt tekst. For eksempel i form af et navn eller et kort, fedt citat

• Lav dine hexxas i sort-hvide nuancer, eventuelt brudt af et farvet element

• Hexagonerne kan du sætte sammen som et puslespil, og de rette, lige kanter passer altid sammen. Med det medfølgende afstandsstykke kan du også være sikker på, at billederne altid placeres med den rette afstand.

Husk hele tiden på, at med de mange tilpasningsmuligheder, materialer, former og formater, Føtex fotoservice tilbyder, kan du nemt få din stil til at skinne igennem. Og det er trods alt dine vægbilleder, så gør det, du bedst kan lide.

Hexxas billederne er også supergode til børneværelset. Det bløde materiale er let og uden skarpe kanter, så det er ret børnevenligt. Og mon ikke børnene vil synes, det er sjovt med fede vægbilleder af dem selv?
Billederne er også supernemme at hænge op. Du skal hverken skrue eller bore men blot hænge dem op med det dobbeltklæbende tape og magnetophæng.

God fornøjelse!